Beautifull Nail Art

Wat een weken zeg. Sinds bekend werd dat de vlucht MH17 niet op zijn eind bestemming zou aankomen, stond de wereld op z’n kop. Iets wat fijne zomer weken zouden zijn en worden, is overgaan in zwarte weken.

Er gebeuren een hoop dingen in de wereld momenteel, het houd ons allemaal bezig. Op de 1 of andere manier grijpen dit soort dingen mij altijd heel erg aan. En gezien de vele reacties op social media en tijdens de rouwstoet mij niet alleen. Ik stond er afgelopen woensdag tijdens de dag van nationale rouw al even bij stil. Maar ik wou nog iets meer doen. Ik koos voor een Black Rose nail art.Ik heb nog nooit zo iets indrukwekkend meegemaakt als dit.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Beautifull Nail Art

 1. Prachtig gemaakt en heel passend!
  NailTalk onlangs geplaatst…Angelica – Ruby RedMy Profile

 2. Heel mooi omschreven en mooie gedachte, dit is gewoon iets waar je niet omheen kan en bij stil moet staan.
  Mirjam onlangs geplaatst…OPI Pink It Through & You Glitter Be Good To MeMy Profile

 3. Wat een mooie nailart. Vraag me af hoe je dat gedaan hebt?

  • Ik heb de rozen gestempeld met een imageplate. Maar voor ik met een zwarte shine lak ging stempelen heb ik de zwarte basis afgelakt met een matte topcoat.

 4. de nail art vind ik erg wel mooi, ook al is zwart niet echt mijn favoriete kleur op het gebied van nagellak
  Petra onlangs geplaatst…Max & More, brown eyes 12 tinten palette…My Profile

 5. woahh erg pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 28/7; Hot Pink & Purple Smokey Eye.My Profile

 6. Mooi omschreven! Ook de nailart vind ik er erg mooi bij passen!
  Ilse onlangs geplaatst…Hello Kitty beach nailartMy Profile

 7. prachtig en wat een trieste bedoening de afgelopen tijd, gewoon echt niet leuk
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge