Beautifull Bordeaux

De laatste tijd probeer ik lukraak wat lakken uit te zoeken om deze met jullie te delen. Toch valt het me op dat het in deze periode op de 1 of andere manier een beetje allemaal dezelfde kant op gaat. Het is allemaal een beetje kerstachtig. Maar wat maakt dat uit!

DSC_3153-BorderMakerVandaag heb ik ook weer zo’n -prima met kerst te dragen- lakje. Ik heb hem al een tijdje in mijn Helmer staan en nu dacht ik toch dat het een perfecte lak zou zijn om hem te reviewen. Het is een super mooie Hema lak die ook nog eens vast in het assortiment zit. Dus wat willen we dan nog meer!

826 is een bordeaux rode lak met heel veel miniscule holografische glitters. Ik hou van zulke lakken en zeker zo rond de feestdagen is dit een echte must! De flesjes van de Hema kennen we allemaal wel. Deze vierkante flesjes met zwarte dop en een inhoud van 11ml. De kwast is verder ook niet heel speciaal en gewoon rond.

DSC_3154-BorderMaker

Deze mooie diep rode lak is dekkend in 2 dunne laagjes. Dit gaat erg gemakkelijk aangezien de substantie dun en goed smeerbaar is. Ook droogt de lak nog eens enorm snel.

DSC_3158-BorderMaker DSC_3159-BorderMaker DSC_3160-BorderMaker

Deze lak is te koop bij de Hema in het prachtige beauty schap. De lakjes kosten zo uit mijn hoofd €3,50. Dus ook dit is weer een prima budget pakker voor de kerst! 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Bordeaux

  1. blijft een geweldige mooie kleur om te zien, zo nu en dan doet hema wel een good job 🙂

  2. Wauw! Ik moet toch ook maar weer eens bij de Hema gaan kijken, hij is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge