Beautiful Nail Art

Wendy Nail Art
Vanmorgen konden jullie al super lieve schattige gekleurde lakjes zien die na mijn idee de perfecte paas kleuren. Maar om nog even in de paas stemming te blijven heb ik nog een leuke nail art voor jullie!

Volgers die mij op Instagram volgen zagen afgelopen zaterdag al deze nail art voorbij komen. Mijn inspiratie voor deze vrolijke nail art waren de paaseitjes die bij ons thuis op tafel stonden.

De lakken die ik gebruikte:
BarryM – Summer LE – Yellow
BarryM – Gelly – Papaya
BarryM – Gelly – Dragon
BarryM – Gelly – Prickly Pear
BarryM – Gelly – Guava
BarryM – Gelly – Key Lime
OPI – Silver Shatter

Ik begon met een nieuw trucje wat ik op Pinterest tegenkwam. Voor ik begon met de basis lak lakte ik mijn nagelriemen met een peel off base coat. Vervolgens lakte ik mijn nagels wit.

Toen mijn basis en de peel off basecoat droog waren kon ik gaan beginnen met de regenboog gradiënt. Gewoon met wat lak op een insteekhoesje en een make up sponsje. Ik besloot deze keer in de lengte te werken. Ik deed dit in 2 laagjes dekkend maken.

Nadat dit goed droog is breng ik een dun laagje OPI Silver Shatter aan. Zodat dit goed kan breken. Vervolgens heb ik 2 laagjes sneldrogende topcoat aangebracht.

Dit alles heb ik goed laten drogen en nadat het goed droog is kun je de peel off van je nagelriemen aftrekken en zijn je vingers meteen schoon.

Ik wens jullie nog een hele fijne paasmiddag en geniet er nog lekker van!

Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautiful Nail Art

  1. woah super pretty 😀
    femketje onlangs geplaatst…H&M Sieraden Wishlist!My Profile

  2. wat een onwijs toffe combinatie!
    Angelique onlangs geplaatst…Benefit hello flawless oxygen wow foundation honeyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge