Beautiful Nail Art *Halloween – Eye See You*

Vorige week maakte ik nog 1x een nail art. Deze was eigenlijk puur voor een nail art wedstrijd op de blog van Laura maar omdat ik hem zo geslaagd vind deel ik hem alsnog met jullie.

Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik kreeg wel een leuke vermelding op haar blog. Ook al een hele eer vind ik. Ik had voor mezelf echt geen idee wat ik wou maken tot ik wat plaatjes op Google zag staan en hier een soort van combinatie van heb gemaakt.

Als basis lakte ik mijn nagels met Don’t Hook Your Thorn van China Glaze en op mijn ringvinger koos ik voor de accent nagel en lakte die met Hattrick! Van Essence. Beide lakjes dekken mooi met 2 laagjes dus het ging mooi gelijk op.Voor ik aan mijn bloed spatten ging beginnen lakte ik het vel om mijn nagels met een Peel Off base coat. Zo kun je het geknoeide makkelijk verwijderen. Daarna pakte ik mijn ‘blaaspijpje‘ gemaakt van een oude pen en Red Satin van China Glaze en begon de bloed spatten op mijn nagels te blazen doormiddel van de pen. Je kan hiervoor ook een rietje gebruiken. Je doopt de onderkant in de nagellak en vervolgens blaas je het laagje wat voor de opening zit over je nagels.Toen had ik nog mijn accent nagel over en na veel nadenken heb ik besloten hier een oog over de bloed spatten heen te maken. Ik gebruikte hiervoor If I Were a Boy van Essence een een goede zwarte lak en ging met ene klein kwastje en een dottingtool aan de slag.Uiteindelijk alles goed laten drogen en aflakken met topcoat en niet vergeten om de Peel Off er nog van af te halen.
Ik vind het jammer dat ik niet heb gewonnen maar vond deze nail art zeker geslaagd! Hebben jullie wel eens zo spatten gemaakt of mee gedaan aan een nail art wedstrijd?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautiful Nail Art *Halloween – Eye See You*

 1. Van mij had je gewonnen hoor! Heel gaaf! Heel creepy! 😉 Xxx
  mandy onlangs geplaatst…Mandy’s blog link-up party #1My Profile

 2. Whaaa! Wat gaaf! 😀 Echt top gedaan Wendy!
  NailTalk onlangs geplaatst…Models Own – Asscher BlueMy Profile

 3. Ik vind de nail art wel onwijs leuk, zeker gezien het thema! top!
  Petra onlangs geplaatst…Max& More, pressed powder blush, pink 035My Profile

 4. Oh die is leuk zeg! Ik heb er dit keer 3 gemaakt: spookjes, spinnen en een kerkhof =)

 5. Waauw, gave halloween nagels zeg!

 6. oeh wat een onwijs toffe art meis!
  Angelique onlangs geplaatst…Essie peak of chicMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge