BarryM *Watermelon*

Bah, zijn jullie ook alweer toe aan wat zonnestraaltjes? Het klinkt misschien gek maar ik ben het herfst weer nu alweer totaal beu. Maar het leuke eraan is om weer andere kleurtjes lak tevoorschijn te halen.

Zomers ben ik dol op knallende neon lakken die wat mat opdrogen maar in de winter hou ik dan toch wel meer van donkere kleuren met een prachtige glans finish. De BarryM Gelly lakken zijn hier een perfect voorbeeld van. De vierkante flesjes hebben een duidelijke opdruk. De inhoud is vrij standaard met 10ml maar meer dan genoeg. De ronde smalle kwast vind ik heerlijk. Je kan goed langs je nagelriemen lakken en het kwastje is ook nog eens lekker soepel.Watermelon is een donker groene lak die me inderdaad doet denken aan de kleur van de schil van een watermeloen. Het grootste voordeel van donkere lakken is dat ze vaak snel dekkend zijn. Watermelon is dekkend in 2 dunne laagjes en werkelijk prachtig. De lak droogt ook nog eens lekker snel.BarryM is te koop bij verschillende webshops en dan liggen de prijzen rond de €5,25. Ik koop ze vaak als we in Engeland zijn. Dan kosten ze vaak maar 3 Pond.
Ik heb op deze prachtige lak nog een simpele nail art gemaakt. Die zien jullie snel online!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Watermelon*

 1. de donkere tint is wel erg mooi, ik houd wel van deze petrol achtige tint…
  Petra onlangs geplaatst…Inspiratie: Je nagels met stukjes servet, decoreren….My Profile

 2. Ik vind het echt een prachtige kleur! Heb ‘m niet besteld poos geleden, had ik wel moeten doen. Mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…I’ve got Spots! – Nail ArtMy Profile

 3. […] ik jullie BarryM – Watermelon liet zien verklapte ik al dat ik er een simpele nail art op had gemaakt. En vandaag laat ik zien […]

 4. Een prachtige kleur is dit!
  Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge