BarryM Summer 2013

Afgelopen zondag konden jullie al het prachtige lakje van BarryM in de Combination Sunday zien. Als het weer niet mee werkt maken we er zelf wel een vrolijke boel van. Zoiets moeten ze bijna wel gedacht hebben toen ze dit lakje gingen maken…

De standaard lakken van BarryM zijn mooi, de gelly lakken zijn zeker fantastisch maar vergeet vooral niet dat ook BarryM prachtige Limited Edtions heeft die helaas alleen in Engeland uitkomen maar ze zijn wel erg mooi. En ondanks dat het een LE is zijn de flesjes even mooi vierkant met een duidelijke opdruk dat het wel degelijk gaat om een BarryM lakje. De dop is extra versierd zodat je kan zien dat het om een LE gaat. De inhoud is ook gelijk met 10ml en ook de ronde kwast is standaard.Het is een gele lak uit een Summer 2013 collectie. Deze collectie bestond uit 4 lakjes (2 bij Boots en 2 bij Superdrug) en hebben verder geen naam. Geel is over het algemeen echt een rot kleur om mooi dekkend te krijgen maar DAMN! deze prachtige crème gele lak is super mooi dekkend in 2 dunne laagjes. Ook droogt hij lekker snel.Helaas is deze collectie niet meer te koop. Maar mocht je ooit per toeval deze gele lak nog ergens tegen komen dan zou ik deze niet twijfelen en hem meteen aanschaffen want echt hij is je geld waard! Ik kocht deze Summer LE van BarryM vorig jaar in Manchester tijdens onze vakantie. In Nederland is BarryM vooral te koop bij de diverse webshops en kosten ze ongeveer €5,25 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM Summer 2013

 1. Die is goed fel zeg 😀
  femketje onlangs geplaatst…Get To Know Femketje; 1-15 Mei 2014.My Profile

 2. Wauw wat een mooi kleurtje! Het nagellak potje zelf ziet er ook al leuk uit 😀
  Joanne onlangs geplaatst…Modeling | Gelderlands New Topmodel aflevering 6My Profile

 3. Wat een flitsend lakje! Heerlijk zomers, prachtig 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Shoplog(je) China Glaze bij EnchantraMy Profile

 4. So die is gaaf zeg! Balen dat ie er niet meer is 🙁
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: Kruidvat nail oilMy Profile

 5. Mooi kleurtje geel! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: van rond naar square.My Profile

 6. Ik wil jouw nagels hebben, ik vind ze zo mooi! Mooi zomers kleurtje is het ook zeg, wauw
  Kimberly onlangs geplaatst…Guhl Langdurig Volume Shampoo & ConditionerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge