BarryM *Pomegranate*

Zondag konden jullie al een prachtige warme combinatie zien met 2 uitzonderlijk mooie lakken. Vandaag laat ik jullie de basis lak die ik gebruikte zien.

De lakken uit de BarryM – Hi Shine – Gelly lakken zijn werkelijk fantastisch. Je kan het zo gek niet bedenken of de kleur is wel te vinden in deze collectie. De vierkante flesjes zijn duidelijk en vooral strak vorm gegeven. De inhoud van 10ml is ook prima. Op de onderkant van het flesje staat de naam van de lak.

Pomegranate is een donker roze lak die enorm naar framboos roze neigt. De Hi Shine – Gelly lakken van BarryM zijn enorm goed gepigmenteerd en daarom ook met 2 laagjes prima dekkend. De lakken drogen enorm snel en geven een geweldige mooie glans.BarryM is te koop bij diverse webshops. Ikzelf koop ze wanneer ik in Engeland ben. De lakken kosten ongeveer €5,25 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Pomegranate*

  1. Wat een mooie warme kleur, echt heel zomers om naar te kijken….
    Petra onlangs geplaatst…Montagne jeunesse, Passion peel off,…Masker!My Profile

  2. Heerlijk frambozen kleurtje, love it!
    NailTalk onlangs geplaatst…Colores de Carol – Jet BlackMy Profile

  3. […] gradiënt met nog 2 andere BarryM lakken. Ik gebruikte buiten de zachte Dragon nog Grapefruit en Pomegranate. Ik depte met een sponsje op mijn nagels en besloot op mijn middelvinger de kleuren net andersom te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge