BarryM *Plum*

Of ik deze lak al eens heb laten zien weet ik niet maar mocht dat wel het geval zijn… Dan is hij het zeker waard want de kleur van BarryM is werkelijk fantastisch.

Verschillende lakken van BarryM zijn hier al voorbij gekomen. En ondanks de lakken niet heel speciaal zijn blijft de substantie en de glans van de Hi Shine Gelly lakken geweldig! De flesjes blijven vrij standaard maar gewoon strak vorm gegeven.

Plum, is een mooie diep paarse kleur die perfect is voor het najaar maar waarom alleen in het najaar. Ik hou er wel van om ook dit soort kleurtjes te dragen in de zomer. Met 1 laagje is de lak al dekkend maar een 2e geeft zeker meer intensiteit aan de kleur. De lak droogt snel en heeft een prachtige glans.BarryM is te koop bij diverse webshops. Ik zelf koop ze altijd in Engeland bij de Boots of Superdrug. Hier kosten de lakken van BarryM maar 3Pond.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Plum*

  1. Het diep paarse van deze lak spreekt mij heel erg aan, wel mooi en zeker iets anders in deze tijd van het jaar….
    Petra onlangs geplaatst…Nails of the Day,…euhhh Yesterday!My Profile

  2. […] glitterlak maar met One Night In Bangkok van Lacquester. Als basis gebruikte ik de donkere paarse BarryM – Plum. Ik kon niet kiezen welke foto’s ik het mooist vond dus hou je vast voor een overload aan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge