BarryM *Plum On Baby Light My Fire*

Nu de feestdagen voor de deur staan begin je weer te kijken naar wat echt mooi is op je nagels. Ik kocht in Engeland een prachtige BarryM lak wat zeker een kanshebber is voor de komende feestdagen.

BarryM heeft prachtige lakken. En eigenlijk is van iedere lak het pigment wel fantastisch. Ik heb eerlijk gezegd nog geen enkele lak welke tegenvalt en dat vind ik toch zeker wel een groot pluspunt. De lakken uit de Sunset Daylight Curing collectie die ik nu heb zijn ook weer stuk voor stuk fantastisch!

Plum On Baby Light My Fire is een hele mooie chique donker paarse lak. De kleur doet me aan pruimen denken dus de naam vind ik zeer toepasselijk. Zie je die intensiteit? Dat is met 2 laagjes al gebeurd. Om over de glans maar te zwijgen. Ik had een foto gemaakt waar ik mezelf gewoon in terug zag spiegelen. In combinatie met de Sunset Daylight Curing Topcoat is de houdbaarheid echt uitstekend te noemen. En met deze topcoat word de glans nog meer!In Nederland is BarryM niet zo heel bekend. Wel kun je het shoppen bij themakeupspot. Hier kosten de lakken uit de Sunset Daylight Curing lijn €6,95. Ik vind ze het zeker meer dan waard!Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Plum On Baby Light My Fire*

  1. wauw deze aubergine kleurige nagellak is wel heel erg mooi om te zien…
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure..Fluffy snowMy Profile

  2. Mooie, donkere herfst kleur! Me LOVE!
    NailTalk onlangs geplaatst…Hema 44 Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge