BarryM *Greenberry*

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een BarryM lakje liet zien. Maar aangezien ik in April een dagje ga shoppen in Londen werd het even tijd om te kijken wat ik allemaal heb en wat er nieuw is.

BarryM heeft prachtige nieuwe Hi Shine Gelly lakken en zelfs de oude lakken zijn nog steeds prachtig. De uitstraling van BarryM is lekker simpel gehouden en ik hou daar wel van. De inhoud van 10ml is genoeg en de ronde kwast lakt heerlijk!

Greenberry is een turquoise lak. Eigenlijk is het niets meer en niets minder. Het lijkt zo best saai maar als je eenmaal gaat lakken! WOW de dekking is geweldig en de glans is super! Met 2 laagjes dekkend en een super droogtijd.Ja, ik ben gek op deze Hi Shine Gelly lakken van BarryM. En als ik in Londen ben zal ik zeker weer kijken hoe de nieuwe kleuren eruit zien want ze blijven mooi! Over het algemeen koop ik mijn BarryM lakken in Engeland. In Nederland zijn ze verkrijgbaar bij enkele webshops en liggen de prijzen rond de €5,25
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Greenberry*

 1. Schitterende lak. Ik heb nog geen enkele Barry M lak maar vind ze wel heel mooi. Toch maar eens een keer iets bestellen 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…NYC lip & eye primer.My Profile

 2. Wowww, wat een mooie kleur, als ik er naar kijk moet ik heel sterk denken aan menthol, ….best apart deze kleur…
  Petra onlangs geplaatst…Perfect touch, nail polish ..My Profile

 3. Heerlijk kleurtje! Ik dacht ook dat ik de normale niks zou vinden, tot ik ze in een winkel in Rotterdam in het echt zag. Ook die zijn echt de moeite waard, het zijn dtuk voor stuk prachtig heldere en pure kleurtjes!
  Yvonne onlangs geplaatst…Kiko 255/ Violet MicroglitterMy Profile

 4. Ooeeeh London, daar wil ik ook nog graag een keer heen om (nagellak) te shoppen.

  Mooie kleur! Heb 1 lakje van dit merk en vind het een fijn merk.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Watermarble tips and tricksMy Profile

 5. Wat een prachtig lakje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Trendy sieraden shop je bij LucardiMy Profile

 6. Heerlijke kleur! Lekker fris. De glans vind ik van Barry M lakken altijd zo mooi. Zo ook deze!
  NailTalk onlangs geplaatst…Reversed stamping Giver – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge