BarryM *Forest*

Tijdens ons korte uitje naar Londen kocht ik een aantal BarryM lakken die ik al een tijdje op het oog had. Prachtige kleuren en finishes waar BarryM enorm goed en sterk in.

Vandaag een lakje uit de Silk collectie. Een collectie waar ik bij BarryM nog geen verwachtingen bij had. Ik heb al verschillende lakken met een soort gelijke finish. Toch was ik nieuwsgierig naar de Silk lakken van BarryM.

Forest is een lak in deze collectie met een soort van duochroom kleur. De kleur heeft een shift van blauw naar paars. Maar wanneer je deze prachtige lak dekkend hebt in 2 dunne laagjes dan is helaas de paarse kleur verdwenen en zie je vooral een groen blauwe shift. Wanneer de lak droog is heb je een mooie matte finish en zie je de prachtige shimmers.BarryM is in Nederland bij diverse webshops te koop en de prijzen liggen dan rond de €5,50. Ik zelf koop ze eigenlijk altijd wanneer ik in Engeland ben.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Forest*

  1. Weer een mooi lakje van BarryM en vind het ook door het matte effect een mooie basis voor een nail art.
    Lonneke onlangs geplaatst…Favoriete van de maand meiMy Profile

  2. Ik heb ‘m op mn bureau staan!! 😀 Wat een beauty… echt heel mooi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Catrice – Nomadic Traces – Boundless PeachMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge