BarryM *Empire State Of Mint*

Had ik jullie al verteld dat ik gek ben op de lakken van de BarryM Sunset Daylight Curing lijn. Vast wel want de lakken hebben prachtige kleuren, goede dekking en een prachtige glans om over de houdbaarheid maar te zwijgen.

Ja het kan niet anders dan dat jullie hiervan op de hoogte waren. Wanneer ik in Engeland ben neem ik altijd en aantal lakken uit deze lijn mee. Dit voorjaar nam ik dan ook 3 lakken mee uit de zomer collectie van 2016 mee.

Empire State Of Mint is een heerlijke mint kleurige lak. Mocht ik er van deze kleur nog 10 hebben gaan de overige allemaal de deur uit want dit is echt een prachtige lak. Dekkend in 2 dunne laagjes en hij droogt lekker snel. Met de Daylight Curing topcoat droogt de lak nog sneller en word de prachtige glans nog meer versterkt. Verder werken deze lakken perfect als basis in een Nail Art door de snelle droogtijd. In Nederland zie je BarryM helaas niet heel erg veel. Gelukkig kun je deze lak, Bug A Blue en de geweldige topcoat shoppen bij The Make Up Spot. Voor de lakjes en de topcoat betaal je €6,95 per stuk
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Empire State Of Mint*

  1. Wat ene mooi kleurtje en wat leuk om weer eens artikel van je voorbij te zien komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge