BarryM *Do It Like A Nude*

Misschien kun je je nog herinneren dat ik in maart heerlijk genoten had van een dagje Londen. Dat we lekker hadden geshopt en genoeg dingen hadden bezocht. Ik heb toen ook een aantal lakken gekocht en vandaag laat ik 1 van deze lakken zien.

Het is een lak van het Engelse merk BarryM. Sommige zullen het kennen en anderen weer niet. Ik moet zeggen dat de lakken die ik van BarryM heb werkelijk fantastisch zijn! Ik heb een aantal Limited Edition, Gelly en enkele losse lakken van BarryM en sinds Maart zijn daar dan ook de Sunset Daylight Curing lakken bij gekomen.

Wat houd het Sunset Daylight Curing nou precies in en wat zegt BarryM er zelf over?:

Barry M’s new Sunset Daylight Curing Nail Paint and Topcoat deliver the look and resilience of pro salon gel nails without a UV lamp or the expense! All you need is a Sunset colour and the Sunset Topcoat – no need for a basecoat as the special formulation bonds to the nail like a gel in daylight but can still be removed with a regular remover. Hi shine, long lasting gel nails have never been so easy!”

Oftewel door de formule van de lak en de topcoat samen te brengen geeft het een gel effect. Daarbij heb je geen UV lamp nodig maar puur daglicht. Oke, dit klinkt allemaal veel belovend maar werkt het echt zo? Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet de baas worden en legde 2 lakken en de topcoat in mijn mandje.

Do It Like A Nude is de eerste lak die ik aan jullie wil laten zien. Een prachtige nude tint die niet te warm is en hierdoor echt prima bij mijn huid past. De lak is wel wat sheer maar met 3 laagjes is de lak prima dekkend. Je ziet misschien nog ietsjes de tips maar bij deze kleur vind ik dat niet misstaan. De lak droogt enorm snel. Na de 3 laagjes bracht ik een laagje van de Sunset Daylight Curing Topcoat aan en binnen no time was de lak droog en uitgehard. Ik was echt verbaasd.Ik heb deze lak 4 dagen zonder enige tipwear kunnen dragen waar normaal 2 dagen voor mij echt lang is, aangezien er dan alles al af ligt. Dus ik ben denk ik wel 3 dubbel verrast door deze geweldige lak! Wanneer ik weer de kans heb zal ik zeker meer kleuren uit deze lijn aanschaffen! BarryM is in Nederland alleen te koop bij enkele webshops, ik schaf de mijne altijd tijdens een tripje naar Engeland aan. De prijs ligt in Nederland normaal rond de €5,- a €6,-. Ik ben zeker fan!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Do It Like A Nude*

  1. Echte een prachtige nude zeg! Hoop ook nog wat van deze lijn aan te schaffen 🙂
    NailTalk onlangs geplaatst…Appeal4 Soft Wave ComboMy Profile

  2. […] tijd geleden liet ik jullie de prachtige Do It Like A Nude zien van BarryM. Deze lak is echt tot mijn favorieten gaan horen. Een prachtige nude lak die ook […]

  3. […] With Love, is een hele sheer nude lak. Hij doet mij een beetje denken aan de Do It Like A Nude van BarryM. Na 3 laagjes was deze lak nog niet dekkend maar voor mijn bleke huidje is dat zeker geen ramp. De […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge