BarryM *Bug A Blue*

Geen idee waar ik moet beginnen omdat we alweer 2 maanden verder zijn dan met mijn vorige artikel. Maar ik ga gewoon weer wat plaatsen en dan zien we wel hoe het gaat verlopen. Vandaag dus gewoon weer een lakje voor jullie.

Tijdens ons (mislukte) uitje naar Newcastle dit jaar kocht ik toch nog 3 lakjes van BarryM. De Sunset Daylight Curing lijn is toch wel 1 van mijn favoriete lijn van BarryM. Sowieso is die topcoat echt geweldig. De lak droogt snel en geeft een prachtige glans. En eigenlijk geld dit ook voor de gekleurde lakjes uit deze collectie.

Bug A Blue is een heerlijk zacht pastel achtig kleurtje blauw. De lak is dekkend met 2 laagjes en hij droogt zoals ik hier boven al zei super snel. Het grappige aan deze collectie vind ik dat de lak verder en sneller uithard door het zon/daglicht. En ook zonder topcoat zoals op de foto’s heeft de lak al een enorme mooie glans.BarryM is in Nederland vooral te koop bij The Make Up Spot. Hier verkopen ze ook de Sunset Daylight Curing lijn en dus ook de topcoat. Voor de lakjes en de topcoat betaal je €6,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BarryM *Bug A Blue*

  1. Heel mooi en fijn zomers kleurtje! Glad you are back 😀

  2. cute kleurtje 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Eye Of The Needle.My Profile

  3. […] zit ook een prachtige gouden glans in. Omdat ik dus een lakje wou opleuken heb ik hem 1 laagje over Bug A Blue van BarryM gedaan. En het effect vond ik fantastisch mooi en vooral lekker zomers.Lakjes van El […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge