Ballet

Vergeten lakjes, komt het jullie bekend voor? Bij mij wel. Ik heb een hele grote bak staan met vanalles wat nog gedaan moet worden voor MissPinkyNails. Maar iedere keer komen hier weer nieuwe lakjes of spulletjes bij waardoor de iets minder boeiende lakjes worden vergeten.

Vandaag laat ik jullie 1 zo’n lakje zien en ik schaam me er diep voor want het is echt een prachtige lak. Misslyn is een merk wat niet heel erg bekend is. Ik ken het eigenlijk vooral van het shoppen in Duitsland en als ik een schap zie staan kijk ik altijd even. De flesjes zijn mooi vorm gegeven. Niet vierkant maar ook niet ovaal. Met een inhoud van 10ml ook nog aan de redelijk grote kant. De kwastjes zijn rond en recht afgesneden.Ballet, is een licht roze lakje wat uit de Silk Touch collectie komt. En zelfs zonder de naam doet deze lak me aan een prima ballerina denken. De lak dekt heel mooi in 2 laagjes en droogt lekker snel. Door de prachtige shimmer en de matte finish kan ik alleen maar zeggen dat dit een onterechte vergeten lak is!/Misslyn is volgens mij vooral te koop in Duitsland en de lakken kosten na mijn weten rond de €4,00. Ik vind dit voor deze lakken niet te veel want het zijn mooie en goed houdbare lakken.

Vergeten jullie de Happy Summer winactie niet?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ballet

 1. Lief kleurtje! En €4,- is goed te doen! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Action shoplog(je)My Profile

 2. Mooi kleur, ik heb zoiets van OPI maar dekt niet zo mooi als deze.
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art: Lovely Sailing Part 1My Profile

 3. mooie shimmer zit er in 😀
  femketje onlangs geplaatst…Urban Decay Naked 3 Palette.My Profile

 4. Die shimmer… <3 Mooi! Zoals ik al eerder tegen je zei; echt een misspinky lakje! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Holika Holika – Sweet CoralMy Profile

 5. Ik vind hem wel erg mooi!
  Mariska onlangs geplaatst…3 leuke klokken van Penpal JunkieMy Profile

 6. oh wow! Typisch jou kleurtje maar wel een heel tof kleurtje
  Angelique onlangs geplaatst…Frankrijk diaryMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge