Back To The Sixties

Zomerkriebels all over! Nu de 21e van juni ons al lang gepasseerd heeft, bevinden we ons in hartje zomer en genieten we volop van de warme zonnestralen, overvolle terrasjes en alle andere zomerse vibes. Lees snel verder voor alle beautyproducten die echt niet mogen ontbreken deze zomer. En weet je wat? We duiken hierbij stiekem de jaren ‘60 in!

Kokos is de oplossing voor alles
Wie wilt er nou niet de hele zomer vertoeven op een Caribisch eiland, omringd door cocktails, witte stranden en palmbomen? Helaas biedt ons koude kikkerlandje deze luxe niet en moeten we een alternatief bedenken om toch in die tropische waan zien te komen. Kokos is de oplossing! Dit heerlijk geurende product associëren we vaak direct met de zomer, zonder dat we er per se de deur voor uit hoeven. Schaf het heerlijke product Sun van JilSander aan en besprenkel jezelf meerdere malen per dag met het goedje. Sluit je ogen en je zult zien dat je gedachten afdwalen naar een tropisch eiland. Dit product helpt je niet alleen aan een vakantiegevoel, het verlaagt tevens je stressniveau.

Natural beauty
Ook op het gebied van make-up keren we terug naar de jaren ‘60! De Twiggy eyes zijn super hot deze zomer en zijn, na enige oefening, helemaal niet zo moeilijk om te maken. Wat heb je nodig? Uiteraard een dikke, volume mascara om die mysterieuze look na te bootsen. Leef je uit met een aantal tutorials voordat je begint, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Gebruik hierbij een handig Motorola Moto E 2015 hoesje om jouw gadget rechtop neer te zetten en jouw handen vrij zijn voor het make-uppen. Zit jouw mascara eindelijk naar wens? Dan maak je de look af met wat gel in je wenkbrauwen, een lichte blush op je wangen en een nude kleur op je lippen. Zorg dat de rechtopstaande tablethoes of Acer Liquid E700 hoes matcht bij je retro look, door te kiezen voor een retro print zoals een polkadot design.


Bron: Beaut.ie

Urban Decay naar Nederland
Heb je het al gehoord? Het populaire merk ‘Urban Decay’ is in Nederland en wordt toegevoegd aan het assortiment van Ici Paris XL! De collectie is momenteel al verkrijgbaar in de online shops van Ici Paris en zal ook worden aangeboden in de winkelvestigingen in het centrum van Amsterdam. Stiekem geen idee waar de Urban Decay-collectie uit bestaat? Neem dan snel een kijkje op de website en zorg dat je de NAKED 1, 2 en 3 paletten met basiskleuren niet aan je voorbij laat gaan. Met deze paletten maak je een prachtige smokey-eye of juist een hele natuurlijke look.

Ben je lekker aan het ontspannen met het kokosproduct of heb je een poging gedaan tot het maken van de Twiggy eyes? Pak je selfie stick erbij een maak een selfie van deze geweldige en vooral mooie momenten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge