Back On Track!

Hallo Lieve Bezoekers en Lezeressen van MissPinkyNails!

Universal

Het even geduurd maar daar zijn we weer. Misschien niet helemaal zoals jullie gewend zijn met een nagellak artikel maar die komen ook vanzelf weer helemaal langs. Ik begin namelijk met vakantie verslagen en wie weet komen daar nog wat andere artikelen tussen door.

Morgen vertrekken wij (ik en mijn vriend) voor 3 weken naar Amerika – Florida. De komende tijd wil ik dit heel graag met jullie delen. Aangezien wij het leuk vinden om de mensen thuis op de hoogte te houden van onze avonturen leek het ons een leuk idee om via deze blog aan jullie allemaal wat verhalen te vertellen inclusief de spannende, vrolijke en gezellige foto’s.

florida

Of dit dagelijks is weten we nog niet maar we gaan wel kijken of het zo vaak mogelijk kan. De koffers zijn bijna ingepakt, de papieren liggen al klaar, nu nog de laatste paar kleine dingetjes en dan zijn we er klaar voor! Tot snel!!!

Liefs Wendy

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Back On Track!

 1. Lekker chillen met die billen! jullie hebben het verdiend en ben benieuwd naar je verslagjes <3

 2. You’re back!
  Alive and kicking 😉
  Geniet van de vakantie!
  Ik hoop ook dat alles goed is met jullie appartement?

 3. Oh, wat gaaf! Een goede reis gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge