Assortiment Wissel Essence

Dat Essence en Catrice binnenkort weer flink gaan vernieuwen weten jullie bijna allemaal. Ieder jaar rond Februari/Maart komt de zomer collectie. Ik kijk altijd uit naar de assortiment wissels voor al het nieuws wat komt. Maar aan zo’n wissel zit ook vaak een klein nadeel… Er gaan weer producten uit…

HeadEssenceVandaag laat ik jullie zien welke lakken er op korte termijn niet meer te koop zullen zijn van Essence.

Essence1 Essence2 Essence3 Essence4 Essence5

Natuurlijk hebben ze nog meer producten die het assortiment verlaten. Deze zullen dan ook op korte termijn te koop zijn met 50% korting.

Ga jij nog een back up halen van 1 van de producten die verdwijnen? 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Assortiment Wissel Essence

  1. Misschien 😉
    Ik zie wel of ik iets vind die ik voor een goedkoper prijsje toch wel wil 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge