Arabella

Oke, weten jullie het nog? Die eerste ZOYA lak ever van mij? Die prachtige blauwe kleur met al die mooie glittertjes? Ow damn wat was ik verliefd! Nou ik dacht we zijn weer een maandje verder tijd voor de volgende… Nou jemig wat een lakken zijn dit dan…?! HELLUP!

DSC_3829-BorderMaker

Deze noodkreet is niet vanwege het slechte ervan hoor… Want eerlijk is eerlijk ik kan er weinig slechts aan merken en dus ook van maken. Ik hoorde veel over de PixieDust lakken en was er ondertussen erg nieuwsgierig naar geworden. Ik kocht destijds 6 ZOYA lakken waarvan 2 PixieDust lakken.

Arabella is een plaatje om te zien. De kleur is mooi roze/paars achtig en dan bevat de lak ook nog eens heel erg veel zilveren glittertjes. Ja toen ik deze kleur zag wist ik dat ie mee moest! De flesjes van ZOYA zijn mooi vierkant en lopen van smal naar breed. De inhoud mag er ook zeker zijn met 15ml. De dop die erop zit verklapt dat het om een gewone ZOYA lak gaat maar om een PixieDust lak. Hij is in deze dan ook matt. De kwast is echt heerlijk om te lakken. Hij is mooi rond en recht afgesneden.

DSC_3830-BorderMaker

Ik bracht 1 laagje Arabella aan en hij was gewoon al dekkend. Een tweede laagje kan altijd voor de houdbaarheid maar is in deze zeker niet nodig. Hij droogt lekker snel en ook nog eens met een mooi textuur laagje op.

DSC_3815-BorderMaker DSC_3816-BorderMaker DSC_3817-BorderMaker

Ja wat glinstert de lak mooi he?! Ik vind het echt 1 van de mooiste roze-paarse textuur lak die ik in mijn bezit heb. Het is dat ZOYA wat aan de prijzige kant is maar de lakken zijn echt zooo mooi! ZOYA is in Nederland te koop bij PrettyPolish. Hier kosten de PixieDust lakken €13,00 er stuk

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Arabella

  1. Vind dit een heel mooi lakje !:)

  2. oeh gaaf kleurtje! Ik hou van dit soort kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge