Apricot Punch

Precies een week geleden konden jullie al een Rimmel London lak uit de wat oudere I <3 Lasting Finish collectie zien. Toen ik in mijn stash aan het rommelen was zag ik er nog 1, maar dan een wat zomerse kleurtje. Dus tijd om die ook met jullie te delen.

Onder het mom van beter laat dan nooit laat ik jullie deze prachtige lak aan jullie zien. De I <3 Lasting Finish is een collectie van vorig jaar met prachtige lakken. De flesjes zijn niet heel erg anders. De opdruk is aan de collectie aan gepast maar verder weinig verandering. De inhoud is gelijk met 8ml en de kwast is nog niet echt breed wel is deze wat plat.Apricot Punch is een super kek oranje kleurtje. Wel is de substantie wat waterig waardoor ik 3 laagjes nodig had om het geheel mooi dekkend te laten zijn. Wat een voordeel is aan een dunne substantie is dat het heel snel droogt.Helaas is deze collectie niet meer te koop maar momenteel hebben ze een prachtige Rita Ora collectie bij diverse drogistenrijen voor dezelfde prijs. Deze collectie bevat prachtige zomerse kleurtjes. De prijs is gelijk en voor de lakken van Rimmel London betaal je €3,99 per stuk.

Doe jij al mee met de Winactie?

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Apricot Punch

  1. lekker knal kleurtje 😀
    femketje onlangs geplaatst…Food Friday: Wat Ik Wil Leren Bakken.My Profile

  2. Mooi kleurtje!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – Red-Y & WillingMy Profile

  3. Wat een mooi kleurtje! Jammer dat de collectie niet meer te verkrijgen is. Top dat hij snel droogt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge