Another Velvet…

Een tijdje geleden liet ik jullie in een filmpje een soort velvet nagels zien. Dit was een matte vorm die een soft uiterlijk had. Vandaag heb ik een totaal andere velvet nails voor jullie. Ik heb ze verwerkt in een nail art met een verschoven french. Wat gebruikte ik zoal voor deze velvet nails:

– Limbo Bimbo – China Glaze
– Free Hugs – Essence
– Zilveren striper – Fogan
– Lash Powder – Essence

Als eerste heb ik mijn nagels gelakt in een basis kleur. Dit is de mooie roze lak van China Glaze. Limbo Bimbo heb ik 1 laagje aangebracht.


Vervolgens ben ik met Free Hugs van Essence mijn tips gaan lakken. Dit is niet heel moeilijk. Leg je vinger op tafel en zet het kwastje over dwars op je nagels en draai je vinger zodat de streep recht is.


Het beste om het mooiste resultaat te krijgen is om nagel voor nagel te werken. Als je lak nog nat is kun je hem in de Volumizing Lash Powder dopen.


Als je dit gedaan hebt druk je het goed aan en veeg je overtollig Lash Powder met en kwast van je nagels af. Als je dit op al je nagels hebt gedaan pak je een kleur striper en ga je het lijntje accentueren met de striper. Mocht je lijn niet helemaal recht zijn kun je dat ook hiermee verdoezelen.

Opzich was het leuk om weer eens wat anders proberen. Ik heb het er helaas na een dag alweer afgehaald omdat ik mijn lenzen er niet goed mee in en uit kreeg door de Lash stofjes. Verder vond ik het super tof!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Another Velvet…

  1. Wat een goed idee zeg! En dan kun je het dus op alle kleuren gebruiken! Want het neemt een beetje de kleur van je lak aan!

  2. Wat een onwijs gaaf effect geeft dit zeg! had er nooit op gekomen haha

  3. wat een onwijs leuk idee, alleen een vraagje hoe duur zijn alle spulen, en waar kun je alles kopen. bedankt voor alle leuke ideeen

    • Het enige wat je nodig hebt is de Volumizing – Lash Powder – Essence. Voor de rest maken de lakjes niet uit. En als je stripers wil gebruiken die kun je heel goedkoop bij Fogan bestellen €0,99 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge