Another Merry Christmas

Wendy Nail Art

Vandaag is het alweer de 2e kerstdag en ook alweer de laatste. De vrije dagen zijn voorbij tenzij je natuurlijk tussen kerst en oud & nieuw nog wat vrije dagen hebt opgenomen. Hier is dat laatste niet van toepassing en gaat het gewoon allemaal weer door. Persoonlijk vind ik het niet heel erg en wel best eigenlijk. Maar eerst vandaag nog een gezellige dag natuurlijk!Gister konden jullie een mooie klassieke rustige nail art voorbij zien komen. Vandaag ga ik voor een wat stoerdere nail art. Immers hou ik er wel van om met kerst uit te pakken op mijn manier. Gewoon lekker rocken!

DSC_3319-BorderMaker

Ik koos voor deze nail art Mingle With Kringle waar je hier de review van kan terug lezen en ik koos voor P2 Color Victim – 500 Eternal. Deze zwarte lak is erg mooi dekkend in 1 laagje.

DSC_3320-BorderMaker DSC_3322-BorderMaker

Voor het stoere gehalte koos ik ervoor om op mijn zwart gelakte nagel gouden en zilveren studs vast te drukken in een laagje topcoat. Verschillende maten en vormen geven natuurlijk wel een mooi speels effect aan het geheel. Lak alles goed af met topcoat zodat het zeker een hele dag blijft zitten.

Veel plezier vandaag en hopelijk hebben jullie een super gezellige dag!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Another Merry Christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge