Another Fogan

Fogan, ondertussen wel al een iets bekender merk onder de beauty liefhebbers. Alles van Fogan is maar €0,99 en dus erg leuk geprijsd. Fogan heeft ook nagellak en hier heb ik er al een aantal van in huis. Vandaag heb ik voor jullie een mooie metallic paarse lak.Zo op het eerste gezicht ziet de lak er super mooi uit. Een paarse lak met zilveren shimmers die in de zon enorm mooi uitkomen en beginnen te glinsteren als diamanten. 

Het potje is groot en bij binnenkomst een soort van gesealed door een sticker. Hierdoor kun je zien dat hij nog niet is gebruikt.


Het verwijderen van het stickertje kan wat plak achter laten. Met een beetje nagellak remover op een watje is dit zo schoon. Verder heeft het een inhoud van 15ml en de kwast is smal, dun en recht. 


Zoals jullie misschien weten ben ik over de vorige Fogan lakjes die ik hier al beschreef enorm tevreden. Ze dekken goed en drogen snel en dat voor €0,99. Dit lakje was alles behalve mijn geluk! 

De dekking was echt enorm slecht en de droogtijd…. Nou hij werd amper droog. Nee ik ben niet tevreden over deze lak. Na 3 dunne laagjes was hij nog niet dekkend. Ik geef het dan maar op ook omdat hij bijna niet wou drogen. En als kers op de taart streept ie ook nog heel erg. 


Dit is mijn eerste Fogan lakje die ik jullie zal afraden. Ok, hij is maar 99 cent maar toch zal ik voor die 99 cent een andere uitzoeken!

De Fogan lakken hebben geen naam. Wel een nummer en die heeft nog 2 categorieën namelijk A en B. Dit lakje is B21.

Liefs,
Wendy 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Another Fogan

  1. Deze vond ik zelf ook echt niet fijn lakken, hij ging heel raar ophopen enzo, jammer want de kleur is wel prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge