Angelica *Something Blue – Sugar & Spice*

Langzaam is alles weer normaal. De meeste huizen zijn weer kerst vrij en grondig gepoetst. Dus ook weer tijd voor wat simpele gewone lakken met nog wel een leuke kerstige achtergrond 😛

Ik liet ze jullie eigenlijk al zien tijdens de Christmas Gift lakken van Claire’s. Ik gebruikte deze Angelica lakken als basis voor de glitter lakken. Toch vind ik ze wel erg leuk om ook een apart artikel aan ze te wijden. Want het zijn gewoon prima budget lakken. De flesjes zijn gevuld met 10ml en de kwast is rond en lakt lekker soepel.Something Blue is een mooie pastel achtige paars/blauwe lak. Met 2 dunne laagjes prima dekkend en de lak droogt ook nog eens lekker snel. Helaas lijkt de lak wat vlekkerig op de foto. Ik kreeg dit niet zoals de lak werkelijk was op mijn nagels.Met de glitter erover heen zie je het weer niet.Sugar & Spice is een heerlijk lente kleurtje. Het heerlijke lila kleurtje is dekkend in 2 dunne laagjes en ook deze lak droogt lekker snel.Ja dat ik een soort van ‘fan’ ben van de Angelica lakken kan je niet zijn ontgaan. De simpele maar goede lakken doen het erg goed. Ze zijn niet duur want met €2,75 zijn ze al lekker budget maar zo nu en dan verwisselende de lakken en kosten de oude lakken maar €1,00. Ja heerlijke prijsjes voor deze beauties!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Angelica *Something Blue – Sugar & Spice*

 1. wat een schattig kleurtje is de roze tint, love the color!
  Petra onlangs geplaatst…WinterSales shoplogje..My Profile

 2. Vind het ook een heel fijn merk en als ik weer eens bij de P kom dan neem ik ook zeker weer wat mee. Leuke keuze lakjes, beide erg mooi en vrolijk. Met glitters helemaal!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – Road Trip collectionMy Profile

 3. dikke wow voor die blauwe kleur, geweldig zeg!
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge