Angelica *Apricot*

Fijne Koningsdag iedereen! Niet dat ik er dit jaar veel aan doe maar jullie mooie oranje tinten nagellak laten zien is natuurlijk wel weer leuk. Afgelopen zaterdag konden jullie een mooie oranje lak zien en vandaag nog 1.

Dit keer is het geen neon kleur maar meer een zacht pastel achtige kleur oranje. Op zich ligt dit meer in mijn straatje. Angelica is een merk wat prachtige lakken heeft en ook nog eens super budget is. De flesjes zijn mooi vorm gegeven en hebben een inhoud van 10 ml.

Apricot is een perzik oranje lakje. Hij is echt zacht van kleur. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker vlot.Angelica is te koop bij Primark. Per lak betaal je €2,75. Ik kocht Apricot in de uitverkoop en betaalde nog maar €1,00 voor deze super leuke lente lak!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Angelica *Apricot*

 1. Mooie zachte kleur!. Ik moet bekennen dat ik zo goed als geen oranje nagellak heb, of telt peachy mee?
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Green and Yellow gradient.My Profile

 2. Hele toffe kleur, ik ben hier echt van! En leuk voor vandaag natuurlijk 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review A&M Rozenwater en rozenolieMy Profile

 3. Fel oranje vind ik niks. Maar dit kleurtje, ja prachtig! Toch zacht en zomers <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Happy King’s Day!My Profile

 4. Mooie frisse kleur!
  Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: KoningsdagMy Profile

 5. […] met Koningsdag konden jullie al een prachtige subtiel oranje lak zien. En ergens voelde deze lak nog wat kaal. Ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge