Anaka

Ja, mijn mandje Amerika heb ik weer even open getrokken. Voor wat? Nou voor een super mooie lak van ZOYA. Ik ben sinds USA echt verliefd geworden op dit merk en vind het heel erg dat ze hier zo duur zijn.

ZOYA is mijn nieuwe (dure) liefde als het om lakjes gaat. Oke, China Glaze blijft op en top nummer 1 maar ZOYA is een goede 2e. Helaas door de prijs hier in Nederland haak ik gauw af. Anake is een prachtige roze/paarse lak met een klein vleugje rood. De prachtige shimmers en de gouden flakes maken alles nog mooier. De flesjes van ZOYA zijn ook prachtig en super simpel en bevatten 15ml. De ronde kwast lakt enorm fijn en precies. Eigenlijk gewoon allemaal perfect.Ik was bang dat ik voor Anaka wel 3 laagjes nodig zou hebben maar ik werd verrast. Bij het 2e laagje was de lak al compleet gedekt. En net als de overige ZOYA lakken die ik heb droogt de lak lekker snel!In Nederland is ZOYA niet echt bekend of makkelijk te koop. Toch zijn de lakken van ZOYA te koop bij de webshop PrettyPolish. De lakken kosten hier ongeveer €13,00 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Anaka

 1. ben nooit zo heel weg van deze roze shimmers, maar dit kleurtje staat je goed!
  XOXO esmee
  esmee onlangs geplaatst…Hoe ontdek je fake OPI?My Profile

 2. Zoya.. wauw! Mooi lakje!
  NailTalk onlangs geplaatst…Safari – No. 389My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge