Amazing Amethyst

Teeez is een merk wat je niet vaak ziet. Holografische lakken zie je gelukkig steeds meer. Deze combi is dan ook geweldig en maakt dat er een prachtige lak ontstaat.

Amazing Amethyst is een donkere paarse mysterieuze lak die bordenvol holografische glitters zit. De flesjes van Teeez zijn mooi vorm gegeven. De doppen hebben een sticker waardoor er een leuke print op zit. De flesjes zelf zijn simpel met zilveren opdruk en een inhoud van 8,5ml. Het kwastje is een gewoon smal maar toch iets plat. Verder vind ik dat dit lakje in een prachtig doosje zit verpakt met mooie duidelijke “spreuken” en de ingrediënten.Amazing Amethyst is een mooie donkere lak die bijna helemaal goed dekt in 1 laagje. Voor de egale en mooie dekking heb ik 2 laagjes aangebracht. De lak droogt enorm snel.Deze Teeez lak kocht ik bij Jumbo Foodmarket in Breda en daar betaalde ik €4,99 voor dit mooie lakje. Waar je Teeez allemaal precies kan kopen kan ik helaas geen antwoord op geven. Ik had gewoon geluk dat ik ze tegen kwam bij deze Jumbo.Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Amazing Amethyst

 1. wauw, wat een prachtig lakje ♥
  jouvence onlangs geplaatst…mua, catrice & actionMy Profile

 2. Wauwwww wat een beauty!
  Helen onlangs geplaatst…Spam je (beauty)blog! #4My Profile

 3. Zo mooi! Ik hoop dat ik ze ook een keer tegen kom.

 4. Oh my…. Ik ben jaloers. In 1 woord: WAUW!!!

 5. De nagellakken van TEEEZ zijn zo uniek! Ik ben er echt dol op, vooral door de holografische glitters die erin zitten. Verkrijgbaar bij de Jumbo? Waarom niet bij ons! 🙁
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…FOTD: My 21st birthday!My Profile

 6. Wauw, wat een prachtig lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge