All Together Carnival

Vandaag een artikel iets later dan normaal. Vandaag is de aftrap van het grote feest waar ik het al de hele week over heb. En speciaal daarom laat ik vandaag diverse nail arts zien die je dit weekend kan maken en dragen!

Confetti it is!
DSC_8379-BorderMaker
Op verschillende manieren.DSC_1461-Zonder-BorderMakerSwirls, Spirals, Draaien in het rond.DSC_1474-Zonder-BorderMakerBlue Serpetines!DSC_1479-Zonder-BorderMakerDisco FeverDSC_0710-BorderMakerBloody Valentine2015-10-15 13.58.02-BorderMakerTADAAAAAA!IMG_1172-BorderMakerEn na alles gaan we flink ontstressen 🙂DSC_1419-Zonder-BorderMakerVoor de volledige artikelen kun je op de linkjes klikken.

Ik wens iedereen die de komende dagen helemaal los gaat met Carnaval heel veel plezier. De mensen die net als mij geen Carnaval veel sterkte en geniet van de dingen die je wel gaat doen.
Disclaimer: Alle nail arts zijn gemaakt door mezelf op mijn eigen nagels.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.

Leave a comment to All Together Carnival

  1. heerlijke nail arts om te zien, echt om vrolijk van te worden
    petra onlangs geplaatst…Essence, Irresistible fox-trott…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge