All Over Holographic

Tijdens 1 van mijn bezoekjes aan de Make Up Studio kwam ik een lak tegen die ik na mijn idee nog niet eerder had opgemerkt of juist zo dat ik dacht dat ik hem al had. Na even nagekeken te hebben in mijn kast thuis bleek dat ik deze nog niet had.

Omdat hij me toch ineens op viel besloot ik hem toch maar op te gaan halen want hij bleef maar in mijn hoofd hangen. Ik vind de uitstraling van de Make Up Studio altijd heel chique en er is dan ook niets aan te merken op de verpakking. De flesjes zitten in een zwart kartonnen doosje en het flesje is gevuld met een inhoud van 12ml. De kwast lakt lekker en is smal en rond.H3 is een donker roze lak met heel veel holografische glittertjes en shimmers. Doordat de lak zo bomvol zit geeft het een prachtig effect op je nagels. Het holo effect is na mijn idee net niet helemaal lineair. De lak is dekkend in 1 laagje en droogt snel. Hierdoor kan je een 2e laagje aanbrengen voor een nog mooier geheel.De lakken van de Make Up Studio zijn vooral te koop bij de Make Up Studio Brand Stores. De lakken zijn helaas niet echt goedkoop maar na mijn idee is de prijs het wel waard. De lakken kosten €12,90 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to All Over Holographic

 1. Hij is echt prachtig! Inderdaad niet echt holografic maar wel erg mooi 🙂

 2. Wat een beauty. Ik vind holo mooi en in deze kleur al helemaal!
  NailTalk onlangs geplaatst…Holika Holika – Deep TurquoiseMy Profile

 3. Oh wauw! Ik had laatst mijn eerste lakje van The Make-Up Studio, en ben er ook heel enthousiast over! Ik vind deze kleur en glitters ook echt prachtig!
  Mirjam onlangs geplaatst…Review: Yves Rocher Sexy Pulp mascaraMy Profile

 4. Hele mooie classy lakje.Fijne review.
  Lonneke onlangs geplaatst…DIY Pedicure at HomeMy Profile

 5. Wauw, prachtig lakje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Essence Beach Cruisers nagellakMy Profile

 6. wat een prachtige kleur zeg! Hier hou ik wel van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge