AEngland *Princess Tears*

Zijn we AEngland nog niet zat? Nee natuurlijk niet want deze lakken zijn allemaal stuk voor stuk plaatjes. De meesten hebben het fantastische holografische effect maar buiten dat bevatten ze ook allemaal nog een extratje.

IMG_1317-BorderMakerVandaag laat ik jullie Princess Tears zien. Op het eerste oog een prachtige zilveren holografische lak maar wanneer je goed kijkt zie je dat de lak ook prachtige roze/violet kleurige shimmers bevat. Wil je meer van deze prachtige lak? Check dan gauw even Nailpaintlove voor het volledige artikel.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge