AEngland *Lady Of The Lake*

Soms heb je gewoon van die lakken waarbij het totaal niet uitmaakt hoelang je ze al hebt ze zijn en blijven gewoon prachtig en je kan er alle mogelijke kanten mee op. Zo ook met deze prachtige lak van AEngland.

Langzaam maar zeker komen er in mijn stash steeds meer Indie lakken en steeds minder budget lakken. Veel lakken van bijvoorbeeld Catrice vind ik gewoon niet meer mooi of gewoon weg te simpel dat ze me niets meer doen. Misschien klinkt het wat verwent maar na al die lakken die ik al heb moet het me gewoon iets doen en dat doen de lakken van AEngland zeker wel. De flesjes zijn mooi en simpel en gevuld met 11ml van hun prachtige brouwsels. De kwast is rond en lekker soepel.Lady Of The Lake is een prachtige donkere paarse basis lak met tal van holografische glittertjes. Door de glittertjes die erin zitten vind ik deze lak ook zeker draagbaar in de zomer. Met 2 laagjes is de lak prachtig dekkend en ook droogt de lak nog eens lekker snel. Als de lak droog is komt er over je nagels nog een soort verrassing in de vorm van een gouden waas te liggen. Dit komt door de minuscule gouden shimmers die verstopt zitten in de lak.

Helaas is AEngland niet echt een budget merk. De lakken kosten vaak rond de €10,00 maar eerlijk is eerlijk…. De kwaliteit is echt top en ze zijn hun geld dubbel en dwars waard! AEngland is in Nederland vooral bij diverse webshops te koop.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to AEngland *Lady Of The Lake*

 1. Staat nog op mijn wishlist! Wauw!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie – Serial ShopperMy Profile

 2. A england staat hoog op mijn wishlist! Wat een prachtige lak is dit!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Food Diary #1My Profile

 3. deze lak heeft een allure, onwijs gewoon wat is ie mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Kneipp: Douchefoams, Patchouli en Vijgenmelk/ arganolieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge