AEngland *Fonteyn*

Ondanks dat A England nog niet zo lang te koop is bij Nailpaintlove verdienen ze wel wat aandacht. A England, een Engels indie merk, maakt prachtige collecties welke gebaseerd zijn op Engelse legendes, verhalen en helden. Veelal zijn holografisch maar ze hebben ook zeker een aantal andere beauties er tussen zitten.

Persoonlijk ben ik een groot fan van de Ballerina collectie. Een prachtige collectie met een 4tal holografische lakken in redelijke lichten tinten. Perfect voor het voorjaar zou ik zeggen. De lakken van de Ballerina collectie schitteren dan ook echt in de zon door alle holografische shimmers.Fonteyn, een prachtige zilveren lak met een vleugje roze. Wanneer je de lak lakt zie je dit niet meteen maar wanneer de lak dekkend is met 2 dunne laagjes zie je buiten het lineaire holo effect ook nog de roze glans terug op je nagels. Wat ik zelf ook een enorm voordeel vind is dat de lak snel droogt.Fonteyn en de overige lakken uit de Ballerina collectie en eigenlijk nog veel meer A England lakken zijn hier te vinden bij Nailpaintlove. De lakken kosten €10,00 per stuk en momenteel krijg je ook nog eens 10% korting op alle A England lakken! Happy Shopping!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to AEngland *Fonteyn*

  1. Ik heb nu 1 A England lak in mijn stash, ook een holo. And i love it!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…A England: Crowns of Thistles.My Profile

  2. Hij zit er onwijs mooi uit, heel apart!
    Petra onlangs geplaatst…Mijn 5 , Jammergenoeg veel te weinig gedragen lipsticks!My Profile

  3. […] Margot is net als Fonteyn een prachtige zilveren holografische lak. Maar Encore Margot heeft verder geen kleur shimmers en is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge