AEngland *Briar Rose*

Je hebt de prachtige lakken van AEngland hier al vaker voorbij zien komen maar iedere keer is het toch weer een nieuwe verrassing als ik een nieuwe binnen krijg. Ze blijven verbazen, verrassen en de liefde tot zich nemen.

AEngland is een merk waar ik lang mee heb gewacht aan te schaffen maar eenmaal in mijn hart is ook echt in mijn hart. Want echt waar, merken die zulke prachtige en goed dekkende lakken op de markt brengen verdienen gewoon alle liefde! Het uiterlijk is al perfect te noemen. Prachtige flesjes en een duidelijke opdruk en een inhoud van maar liefst 11ml. De kwast is rond en netjes recht afgesneden.Briar Rose, is een lak waarvan ik lang niet wist of ik hem wel wou. Een rode holografische lak. Maar toch ben ik blij dat ik hem heb besteld. Wat een plaatje is deze rode kleur en de glitters zijn prachtig! Met 1 laagje was de lak gewoon al perfect dekkend! Ik zelf gebruik liever 2 laagjes maar het hoeft niet perse. De glans is prachtig en de droogtijd is top.Zoals jullie het lezen ik ben verliefd op dit merk. Helaas is het niet overal te koop en is het momenteel alleen verkrijgbaar bij PrettyPolish. Het zijn ook geen goedkope lakken maar voor ongeveer €10,00 heb je wel een prachtige lak!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to AEngland *Briar Rose*

 1. Wauw wauw wauw! Wat een prachtige kleur. Dit merk staat ook op mijn wishlist
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Purple Christmas Nails.My Profile

 2. Tjeetje dit is echt een onwijs glamour lakje, wat een pareltje…ik ben er verliefd op!
  Petra onlangs geplaatst…Kerstmarkt, bakeliet telefoon, hondenkluifjes & Oliebollen !…My Profile

 3. Ik heb ‘m ook 🙂 Hij is echt prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Ciaté Snow Globe and Power Dressing – NailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge