AEngland *Briar Rose*

Nog niet zo heel lang geleden heb ik deze prachtige lak al eens aan jullie laten zien. Maar vandaag laat ik hem nog eens zien.

IMG_1256-BorderMaker AEngland maakt en verzint echt prachtige lakken. Allemaal gebaseerd op legendes en oude historische verhalen. Hierdoor maakt het een gewone lak net wat specialer en komt het verhaal van de lak toch binnen. Briar Rose is ook zo´n mooie diep warme lak. Wil je het volledige artikel lezen? Check dan even Nailpaintlove!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to AEngland *Briar Rose*

  1. het is een heel mooie lak, hij heeft iets extra feestelijks over zich…
    Petra onlangs geplaatst…Kruidvat, Fruity Cocktail, peel off masker…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge