About

Wie is MissPinky:
 photo foto3_zpsdc367e07.jpg
Ik ben Wendy, geboren in 1986 en woonachtig in Eindhoven.

Wat ooit begon als een leuke bezigheid tijdens een vriendinnenmiddag met wat potjes nagellak is nu mijn dagelijkse werk in de vorm van mijn eigen blog. Ik besteed veel aandacht en tijd aan mijn blog. Dit is gewoon mijn persoonlijke stukje trots. Ik geniet van alles wat ik voor mijn blog maak en doe. Buiten alle nagel gerelateerde artikelen denk ik ook dagelijks na over nieuwe onderwerpen.

In mijn vrije tijd kook ik graag, bezoek ik pretparken, reis ik het liefst, lees ik graag blogs -over nagelverzorging- en doe ik veel ideeën en inspiratie op voor mijn nagel creaties. Wil je meer creaties zien? Check dan vooral mijn Instagram account!

Over MissPinkyNails:
Doordat ik gek ben op alles wat roze is kwam voor mij al gauw de bijnaam Miss Pink. Die naam ben ik gaan uitdenken en omdat ik zoals je hier voor al kon lezen een voorliefde heb voor nagellak kwam ik al gauw op MissPinkyNails.

Als familie/vrienden/kennissen mijn creaties zien hoor ik ze al gauw zeggen dat zijn nou echte typische ‘Wendy nagels’ dus echte MissPinkyNails.

MissPinkyNails is langzaam gaan uitbreiden op het internet en dus ook al een tijdje te vinden op diverse social media. En omdat je hier alles over mijn passies leest is het gewoon mijn eigen World Of MissPnkyNails.

Met dank aan:
MissPinkyNails heb ik natuurlijk te danken aan al mijn trouwe volgers. Deze maken het voor mij mogelijk en natuurlijk ontzettend leuk om te blijven bloggen. Ik hoop dat jullie nog jaren in mij blijven geloven zodat ik nog vele jaren kan blijven genieten van het leukste werk wat er is!

En natuurlijk niet te vergeten mijn lieve vriend Wouter die mij helpt in vele zaken.

 

©MissPinkyNails2014