A Piece of Forever.

We zijn ondertussen alweer een Limited Edition verder maar Essence had een super gave LE betreft Twilight. De laatste film kwam in de bios en na aanleiding van deze films had Essence een hele set bij elkaar gemaakt. 

De LE verkocht enorm goed en was binnen no time uitverkocht. Nu er een nieuwe LE in de winkel ligt kwamen er ineens in de opruimingsbakjes diverse lakjes tevoorschijn. Zo kon ik toch nog de LE compleet maken.De serie lakken bestond uit 3 donkere lakken en 1 metallic gouden lak. Vandaag, om toch een beetje in de kerst sfeer te blijven de gouden van het stel. 

Wat mij bij deze LE meteen opviel waren de grote flesjes (die gelijk ogen aan die van Catrice) en na het openen zag ik dat ze ook dezelfde brede kwastjes hadden. De inhoud is dan ook gelijk met 10ml. Verder staat het logo van Twilight op het flesje en is de kleur goed te zien.


De lak is geel goud en heeft een metallic finish. Hierdoor kan hij ook wat strepen maar mij stoorde het niet. Ik heb de lak dekkend gekregen in 1 laagje. En was er erg tevreden over.

Deze lak is niet meer verkrijgbaar tenzij hij bij jullie ook in de opruimingsbak ligt. Ik betaalde er dan ook maar €1,00 voor. 

Liefs,
Wendy

Vergeet de winactie niet!

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge