A Nude Holo

De titel van deze blog zegt eigenlijk helemaal niets. Maar ik vond het beter dan te zeggen dat het over lakje 96D gaat. Dus plak ik er zelf maar een naampje aan. Deze prachtige lak met nummer 96D is van Manhattan en kocht ik een tijdje terug in Duitsland. Vanwaar nou die holo met de nude… Nou ja nude is de lak niet maar hij is meer taupe. En er zitten prachtige holografische glitters in en ik vond hem werkelijk prachtig! Lang geleden was Manhattan te koop in Nederland en soms heb je nog geluk dat je af en toe iets tegen komt maar niet vaak. In Duitsland is het wel te koop en is het een prachtig budget merk.

Deze prachtige nude/taupe lak is een Quick Dry lak en het flesje is gevuld met 7ml. Persoonlijk vind ik het flesje kleiner ogen maar het staat op het flesje dus zal het er zeker wel inzitten. De kwastjes van Manhattan zijn niet heel lang maar wel plat. Super breed zijn ze ook niet gewoon een fijne kwast om mee te lakken.


Zo op de foto zie je in ieder geval al dat ik niet heb gelogen over de holografische glitters ;). Wat ook wel erg fijn is van deze lak is dat hij heel mooi dekt in 2 laagjes en ook echt snel droog is. Of dit werkelijk in de genoemde 60 seconde is weet ik niet maar snel is het wel.

Op de laatste foto is helaas niet heel goed te zien dat de glitters mooi verdeelt zijn over mijn nagels maar dit was zeker het geval. 

Manhattan is een super fijn budget merk en dit flesje nagellak koste €1,85. En dat voor zo’n mooi kleurtje! Ik vind hem echt speciaal!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to A Nude Holo

  1. Ik heb deze ook ooit gekocht bij de DM en ben er nog steeds blij mee, nu ik hem bij jou zie, denk ik dat ik vanavond die ook pak!! 🙂

  2. […] mij wel opviel is dat deze lak in de verte iets weg heeft van de Manhattan 96D. Deze lak is wel iets donkerder en heeft wel iets meer glitters dan die van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge