A England *Her Rose Adagio*

Indie lakken zijn momenteel denk ik wel mijn favoriete soort lakken. De handgemaakte lakken die stuk voor stuk zo mooi zijn dat je er gewoon met open mond naar kunt staren.

A England heeft al diverse collecties en persoonlijk ben ik erg dol op de Ballerina collectie. Lichte lakken met enorm veel holografische glitters. Door de simpele flesjes is de lak nog beter te zien. De voorkant heeft een mooie duidelijke opdruk en op de achterkant staat de naam van de lak op een witte sticker. Met 11ml is de inhoud gewoon standaard. De ronde kwast is netjes recht afgesneden en lakt prima.Her Rose Adagio is 1 van de 4 prachtige lakken uit de Ballerina collectie. De licht roze lak heeft heel iets een blauwe glans en zit bomvol met holografische glitters. Met 2 laagjes is de lak dekkend en heb je echt een subtiele kleur op je nagels met een echt discoballen effect. De lak droogt ook nog eens lekker snel.

Helaas zijn de lakken van A England niet heel goedkoop. Toch moet ik zeggen dat de prijs kwaliteit erg goed is. A England is in Nederland vooral te koop via diverse webshops per lak betaal je rond €10,00. Maar vaak zijn er leuke aanbiedingen en kun je de lakken een paar euro goedkoper aanschaffen. Ze zijn het zeker waard.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to A England *Her Rose Adagio*

  1. Prachtig! Vind dit soort tinten jou ook erg mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge