49 Days until Christmas

Florida 2013

Vanmorgen waren we een x niet voor de wekker wakker. Alle dagen dat we hier nu zijn, zijn we ‘smorgens rond een uur of 6 / 7 al wakker. En als je hier dan 6 uur bij op telt kom je inderdaad uit op een uur of 12 / 13 bij jullie. Dus heel gek is het niet maar vanmorgen werden we wakker van de wekker die op standaard half 9 staat. We hebben ons aangekleed en zijn eerst gaan ontbijten. Na het ontbijt hebben we rustig aan onze koffers verder ingepakt en konden we gaan uitchecken. Ik moet zeggen dat er zo stiekem in de hotels her en der al wat spullen achterblijven om plaats te maken in onze koffer voor de terugreis.

ย 2013-11-06 10.43.34-BorderMaker

Eenmaal onderweg kwamen we weer door het dorpje Christmas. Nu zijn we bij sommige plekken even gestopt om leuke foto’s te maken. Je weet nooit waar het thuis handig voor kan zijn ๐Ÿ˜‰ Ik heb persoonlijk weinig met kerst maar eerlijk is eerlijk een kerstboom in de zon zien staan met een graad of 29 op je bolletje is toch een stuk aangenamer.

DSC_1629-BorderMaker DSC_1631-BorderMaker
DSC_1634-BorderMaker DSC_1633-BorderMaker DSC_1640-BorderMaker
DSC_1646-BorderMaker
DSC_1642-BorderMaker

Na een reis van 1 uur en 30 minuten kwamen we aan in ons hotel. Wouter was lekker binnendoor gereden zodat we eens wat anders zagen dan snelweg. Hierdoor zijn we wat langer onderweg geweest maar hรฉ we hebben vakantie en dus totaal geen haast! Dit hotel ziet er echt een heel stuk beter uit dan het vorige. Bij binnenkomst zeiden we dus al snel tegen elkaar ja hier kunnen we wel 2 weken rustig verblijven. Ik ging als een gek naar de WC en Wouter checkte ons in. Koffers halen uit de auto en op naar boven, naar onze kamer.

DSC_1647-BorderMaker DSC_1648-BorderMaker DSC_1650-BorderMaker

Aller eerst heb ik op mijn gemak de koffers uit gepakt. Na een week rondreizen en dus alles in de koffer te laten was het wel lekker om nu eens alles uit te pakken. De kastjes in en de koffers aan de kant even gewoon uit een kastje mijn kleding halen ๐Ÿ˜‰ Bij het inchecken vertelde ze ons dat ze een wasserette in het hotel hebben. Aangezien we van de week al een fles wasmiddel hadden gekocht om wat ondergoed te wassen heb ik hier nu gretig gebruik van gemaakt. Voor $4,00 kun je binnen 1,5 uur je kleding wassen EN drogen. Dat is omgerekend voor zo’n โ‚ฌ3,00. Ik zeg prima! Dus snel alle vuile kleding mee naar beneden genomen en in de wasmachine gestopt. Nu is alles weer schoon en kan het de kast in. Ik weet wel dat ik dit over 2 weken ook nog even ga doen zodat we thuis alles alleen maar in de kast hoeven te leggen.

2013-11-06 15.15.21-BorderMaker

Maar na 1,5 uur zijn we maar wat rond gaan kijken. Richting Florida Mall. Hier hebben we de rest van de dag wat rond gelopen en heerlijk wat winkels gekeken. Ja ook hier komen langzaam aan steeds meer kerstversieringen tevoorschijn en is er in de Florida Mall al een complete troon voor meneer de Kerstman! Ik zeg we kunnen ons hier prima vermaken. Morgen hebben we een ontbijt bijeenkomst met een verhaaltje. Ik denk dat ze ons wat gaan proberen te verkopen maar goed we gaan er maar even bij zitten en daarna gaan we eens kijken welk park we als eerste gaan bekijken. Ik gok Animal Kingdom. Aangezien dat het park is wat we vanuit onze hotel kamer zien (Expeditie Everest in ieder geval).

DSCN0479-BorderMaker

Uit eindelijk hebben we nog even een heerlijk uitje gegeten bij Outback. Alweer?! JA! Buiten dat we er 1 gratis kregen zijn ze ook vreselijk lekker! En onderweg naar het hotel hebben we nog even een stop gemaakt bij ULTA. Een mooie grote beauty shop. Ik kon nog wat van een lijstje meenemen en natuurlijk ook voor mezelf nog wat rond gekeken. Ja al met al een prima begin in Orlando!

Liefs,
Wendy & Wouter

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to 49 Days until Christmas

 1. Hihi merry christmas! ๐Ÿ˜‰ Ben benieuwd wat ze jullie gaan verkopen! Lol!

 2. Leuk om die foto’s van Christmas te zien, daar ben ik ook de eerste keer in Florida geweest en zo te zien is er niet veel veranderd. Ook de Gift Shop met de grote tovenaar is er nog steeds. Ik krijg steeds meer heimwee ๐Ÿ˜‰

  Wat kost de benzine trouwens? Nog steeds rond de 2.50 per gallon of is het flink duurder geworden?

  Veel plezier nog vanuit het koude en natte Nederland!!

  • We vonden dat dorp echt zo tof! Mooi dat je heimwee krijgt dat gevoel hebben wij ook wel eens gehad ๐Ÿ˜‰ Whahaha ๐Ÿ˜›
   Wouter heeft getankt voor rond de 3.10 per gallon dus wel wat duurder maar nog niet gek duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge