3x Nicole By OPI

Het is al een aardige tijd bekend dat Big Bazar echt super toffe lakken voor een klein prijsje verkoopt. En er komen steeds meer toffe merken bij.

Na de Spoiled lakken van Wet ’n Wild, nu ook Nicole by OPI. Hoe tof is dit want ze zijn al een enige tijd niet meer te koop in Nederland. De lakken zijn stuk voor stuk super. Maar de flesjes vind ik vreselijk. De flesjes lijken een soort klompjes en hierdoor nemen ze veel ruimte in beslag. Wel hebben deze ‘lelijke klompjes’ een inhoud van 15ml en dat is dan wel weer een pluspunt. De kwast is plat en breed.Here We Kome A Karoling, is een paarse basis lak met heel vel paarse en blauwe shimmers. De lak lakt na mijn idee wat lastig maar is mooi dekkend met 2 laagjes. De droogtijd is erg goed.Mis-Magenta Me?, tja wat kan ik anders zeggen dan een super mooie roze metallic lak! Ik ben er dol op. De zilveren shimmers maken deze lak erg speciaal en helemaal af. Met 1 laagje was de lak al dekkend. De substantie was wat dunner dan Here We Kome a Karoling maar de droogtijd is redelijk gelijk.Brilliant Idea, is eigenlijk meer een glitter topcoat. De blanke basis vol met groene glitters is dan wel met 3 laagjes enig sinds dekkend maar als topcoat hoef je maar 1 laagje aan te brengen. Net als alle glitter topcoats droogt deze lak ook erg snel!De lakken zijn nog steeds te koop bij Big Bazar. Mogelijk hebben ze wel al andere kleuren want iedere x zie ik er verschillende liggen. Je betaald voor deze Nicole By OPI lakken zeker niet de hoofdprijs. Voor €3,99 per stuk zijn ze erg leuk om eens naar te kijken!
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to 3x Nicole By OPI

 1. Die paarse is schitterend Wendy. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Vanedo Beauty Friends sheetmask AloeMy Profile

 2. Mis-Magenta Me?, wauw wat een prachtige kleur is dat! Ik vind ze trouwens echt niet duur als je ziet wat je ervoor terugkrijgt, maar de flesjes zijn inderdaad nogal raar. x
  Esmée onlangs geplaatst…Herfst Fashion WishlistMy Profile

 3. De roze metallic lak vind ik er wel tussen opvallen, een heel erg mooie tint!
  Petra onlangs geplaatst…Waarom ik de zomer ( toch ook) leuk vind….My Profile

 4. Wauw wat een mooie dekking hebben ze! Mooie lakjes.
  Mirjam onlangs geplaatst…Nieuwe najaarscollectie Essence!My Profile

 5. Die eerste twee, wow! Pure beauty 😉
  NailTalk onlangs geplaatst…Pink Zebra – Nail ArtMy Profile

 6. Prachtige lakjes!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Oh My Insta #31My Profile

 7. vooral de laatste twee lakken vind ik onwijs tof
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge