12-12-2012 HOLO

Als je een grote stash hebt, heb je niet snel het idee dat je nog iets mist. Maar toch als je dan zo lekker rond aan het snuffelen bent op internet dan kom je soms dingen tegen waarvan je dan ineens het besef hebt dat je dat ene nog wel als een grote toevoeging ziet in je verzameling.

Dit, precies dit gevoel had ik na het zien van een holografische topcoat van Big City Nails. Ik ben een enorme holo sucker. En alles wat maar een beetje holo is vind ik fantastisch. Dus zo’n mooie topcoat kon zeker niet ontbreken. De holografische topcoat die Tanja van BigCityNails heeft gemaakt een een echte Indie lak. Dit wil zeggen een hand and home made lak. De flesjes van Big City Nails zijn rechthoekig en hebben een inhoud van 10ml. De kwast is smal en plat maar wel een mooie volle kwast. Op de dop zit een soort van rhinestone met de kleur van de lak. Dit zoekt een stuk gemakkelijker!12-12-2012 is een prachtige holografische topcoat die je over elke gewenste kleur kan aanbrengen. Het leuke ervan is dat je zo de meest simpele lakken kunt omtoveren tot een prachtige holografische lak! Je brengt 1 laagje aan en je hebt al een holografisch effect. Hoe meer laagjes hoe meer het effect word. Zijn jullie klaar voor een foto overload :P?? 
Deze mooie indie lak en vele anderen zijn te koop op de webshop van Tanja.12-12-2012 kost €6,95 en ik ben echt enorm blij dat ik hem heb besteld! En ik zou er echt nog veel meer van willen! Dus kom maar op met die holografische topcoats!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to 12-12-2012 HOLO

 1. Laatste foto is mooi! De rest staat dat je de foto hebt verplaatst of gedelete.

 2. Volgens mij gaat er iets mis met de foto’s! Van de foto’s die wel te zien zijn ziet ie er superpretty uit <3
  Nienke onlangs geplaatst…L’oreal surprise packMy Profile

 3. Hij is prachtig! Leuk dat je ‘m laat zien op verschillende kleurtjes!
  NailTalk onlangs geplaatst…Camouflage for girls – Nail ArtMy Profile

 4. wow wat een prachtige effect geeft dit lakje! Deze gaat op mijn wishlist haha
  Angelique onlangs geplaatst…Andrélon pink collection go for texture beach sprayMy Profile

 5. […] ik 1 van de prachtige BigCityNails lakken ging bestellen. Mijn eerste keuze hebben jullie al kunnen bewonderen. Vandaag laat ik jullie mijn tweede lakje zien. Het flesje is het zelfde en ook hier is bovenop de […]

 6. […] Flashy Pumpkin. Perfecte Halloween oranje lak. Om het toch net wat specialer te maken lakte ik er 12-12-12 van BigCityNails over heen. En toen ging ik bedenken wat ik er nou mee wou […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge